Antal: 0
Beløb: 0,00 DKK

Om butikken i Brenderup

Miljøtorvet er en helsekost butik og online helsekost med et stort udvalg af økologisk og biodynamisk mad, fx økologisk kød, økologisk vin eller græske specialiteter. Derudover forhandler vi økologisk hudpleje, kosttilskud og meget andet.

 


Når du træder ind i helsekostbutikken Miljøtorvet, bliver du mødt af en blanding af moderne helsekostbutik og gammeldags landhandel. Butikken er stor, men stemningsfyldt indrettet med træreoler, gamle træborde og malerier på væggene. Her er god plads, og et meget stort og varieret udvalg af spændende produkter, lige fra kosttilskud, allergikost, vin og øl til naturlig hudpleje og spændende kunsthåndværk. Og naturligvis finder du også et stort udvalg af dagligvare og specielle fødevarer i økologisk og biodynamisk kvalitet.

For at bevare overblikket, er helsebutikken delt op med hudpleje, vin, kunsthåndværk m.m. i den ene afdeling og helsekost, miljøvenlig rengøring og tekstiler i den anden afdeling.

Det første du møder, er smukke træborde med nye økologiske produkter og gode tilbud på både økologisk mad og hudpleje. Hylderne er fyldt med mange spændende økologiske produkter, også økologiske specialiteter du ikke ser i enhver helsekostbutik. Her er også både kaffemølle og melkværn, som ud over at være dekorative, også giver mulighed for at få friskmalet mel og friskmalet kaffe med hjem. 

Et hjørne af butikken er indrettet til et kølerum, med vinduer ud til butikken, så det er let at se, hvad du kan finde der. Udvalget er kolde safter og friske økologiske grøntsager, nogle af dem fra lokale fynske avlere. De mange forskellige økologiske og biodynamiske safter, er lige til at nyde en varm sommerdag.

Du kan også få både økologisk is og andre frostvarer, ligesom udvalget af kølevarer er stort. Mange forskellige slags økologisk kød, økologisk ost, økologiske mælkeprodukter, økologisk brød m.m.
I den anden ende af butikken, er en hel reol væg med økologisk vin, økologisk spiritus og et stort udvalg af specialøl, de fleste økologiske.

I denne afdeling finder du også lækker økologisk hudpleje og makeup. Derudover kan du fordybe dig i udvalget af krystaller, duftolier til aromaterapi, smykker, bøger, malerier og skønne indkøbs- og picnic kurve.

Miljøtorvet har naturligvis også andre helseprodukter som kosttilskud og naturmedicin, som du kan få kyndig vejledning i af personalet. Har du brug for allergikost kan du også få vejledning i butikkens udvalg af økologiske produkter der er sukkerfri, glutenfri eller laktosefri.

 

Du kan læse om Miljøtorvets historie.
Du kan også se Miljøtorvets idégrundlag
 KONTAKT
Miljoetorvet ApS
Middelfartvej 217, Skovshøjrup
5464 Brenderup
Tlf.: 64 44 20 10
E-mail: info@miljoetorvet.dk
Varer i butikkenVarer i butikken
I butikken i Brenderup finder du et større udvalg af økologiske produkter
Fragt


Handler du for mere end 800,- kr.
sender vi fragtfrit.
Max vægt 20 kg pr. bestilling
Se porto priser

Dankort