Antal: 0
Beløb: 0,00 DKK

Miljøtorvets historie

Helsekost på Nordvestfyn med stort udvalg i økologisk mad, økologisk vin og øl, naturlig hudpleje og kosttilskud. Kom ind i butikken eller køb online helsekost.

Miljøtorvet åbnede i 2003 i den gamle købmandsgård i Skovshøjrup mellem Middelfart og Bogense. Det var Emmy Petersen fra Miljøbutikken – helsekostbutikken i Båring, der havde fået brug for mere plads. Så da købmandsgården i Skovshøjrup blev sat til salg, slog hun og hendes bror Hans Peter Skovsgaard til. Sammen med Christa Boisen, gik de i gang med en større ombygning, hvor både vinduer og gulv blev udskiftet, så butikken fik hyggeligere rammer.

Der blev nu plads til håndtering af alle de økologiske grøntsager, der blev bragt ud til store dele af Nordvestfyn. Økologisk vareudbringning var en stor succes, så allerede da butikken holdt til i Båring, var der blevet indkøbt en firmabil med køleanlæg. Det gav mulighed for også at udbringe økologiske kølevarer. I 2007 stoppede Miljøtorvet med udbringning af økologiske fødevarer, og Christa Boisen træder ud af ejerfællesskabet.

Der blev bedre plads både i butikken og på lageret, ligesom der kom et bedre og større kølerum. Det gav mulighed for at udvide sortimentet, der nu består af mange andre spændende helsekost produkter. I den nye helsekostbutik finder man derfor et større udvalg af økologiske og biodynamiske dagligvarer og allergikost, ligesom der er et udvalg af økologisk hudpleje, kosttilskud, vitaminer, legetøj m.m.

I 2008 renoveres lokalerne i den sydlige ende af købmandsgården, som tidligere husede en frisørsalon. Der bliver bygget et stort flot køkken og et undervisningslokale, så der bliver mulighed for at holde madkurser og foredrag om kost og sundhed.

I 2009 var der grundlag for endnu et nyt tiltag: Miljøtorvet etablerer helsekost online, der gør det muligt at igen at få økologisk mad bragt til døren.

Læs også om Miljøtorvets idégrundlag KONTAKT
Miljoetorvet ApS
Middelfartvej 217, Skovshøjrup
5464 Brenderup
Tlf.: 64 44 20 10
E-mail: info@miljoetorvet.dk
Varer i butikkenVarer i butikken
I butikken i Brenderup finder du et større udvalg af økologiske produkter
Fragt


Handler du for mere end 800,- kr.
sender vi fragtfrit.
Max vægt 20 kg pr. bestilling
Se porto priser

Dankort