Antal: 0
Beløb: 0,00 DKK

Økologisk kød

Vi har et stort udvalg af økologisk kød og økologisk fjerkræ, både frisk og på frost.

Vi har udvalgt nogle af de bedste økologiske kød og pålægs produkter, fra førende økologiske slagterier i Danmark. Du kan købe leverpostej og pølser fra Hanegal, forskellige specialpølser fra Ålbæk Specialiteter og fra Gårdbutikken, har vi et stort udvalg af både økologisk oksekød, økologisk svinekød og økologisk lammekød. Du kan også købe frossent økologisk fjerkræ fra Sødam.

Gårdbutikken ligger ved Glamsbjerg her på Fyn. De har i mange år haft økologiske får og økologiske kvæg. De har ikke selv svin, men samarbejder med et fynsk økologisk svineavler. Gårdbutikken fremstiller både hakket kød, koteletter, steaks, mørbrad m.m.

Ålbæk Specialiteter lægger stor vægt på smag og kvalitet i deres pålæg og pølser. De har deres fundament i det traditionsrige slagterhåndværk, men tilfører det hele tiden nye variationer. Der er naturligvis ikke brugt tilsætningsstoffer i det økologiske pålæg, der er udelukkende brugt gode økologiske råvarer og krydderier.

Hanegal har i mere end 25 år arbejdet med økologiske dyr. De har gjort en stor indsats for at dyrene bliver behandlet så hensynsfuldt som muligt, både under opdræt, transport og slagtning. Selve forarbejdningen af det økologiske kød, foregår også skånsomt og uden tilsætningsstoffer, så kødet bevare sin gode smag og kvalitet.

Sødam er en økologisk hønsefarm, der ligger i marsken ved Møgeltønder. Der lægges stor vægt på at de økologiske kyllinger trives optimalt, hvilket da også har givet Sødam anerkendelse fra Dyrenes Beskyttelse. Derudover har deres økologiske fjerkræ fået ’Det Danske Gastronomiske Akademis ’hæderspris, for en stor indsats for dansk gastronomi.KONTAKT
Miljoetorvet ApS
Middelfartvej 217, Skovshøjrup
5464 Brenderup
Tlf.: 64 44 20 10
E-mail: info@miljoetorvet.dk
Varer i butikkenVarer i butikken
I butikken i Brenderup finder du et større udvalg af økologiske produkter
Fragt


Handler du for mere end 800,- kr.
sender vi fragtfrit.
Max vægt 20 kg pr. bestilling
Se porto priser

Dankort